PYSZNIE I ZDROWO

WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI

WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI

WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI

Kuchnia wegańska od zawsze mnie inspirowała. Nieoczywiste łączenie smaków, poznawanie alternatywnych zamienników mięsa, czy nabiału. Z przyjemnością pogłębiam wiedzę na ten temat, a moje kubki smakowe kosztują coraz to nowszych smaków. Dlatego też  z niecierpiętliwością czekałam na najnowszą pozycję Miyoko Schinner ” Wegańska spiżarnia” Miyoko Schinner to kobieta od której mogę uczyć się wszystkiego, to góry w dziedzinie kuchni wegańskiej. W książce czekają na Ciebie piękne  apetyczne zdjęcia, proste,a zarazem zaskakujące przepisy. Moją uwagę przykuła receptura na bezmięsne żeberka i to jest pierwsze danie, które przygotuję według przepisu Miyoko. W książce znajdziesz również przepisy na sosy: wegański majonez, który jest świetną bazą na wegańskie hamburgery 🙂 czy wegański sos rybny brzmi pysznie prawda? Zupy, desery,placki ,kiełbaski to wszystko czeka na Ciebie 🙂 Zatem odrywam się od pisania i biorę za przygotowanie pysznego wegańskiego obiadu.

Wegańska spiżarnia recenzja książki.jpg1  - WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI

 

logo zdrowepodejscie blog 1 2 - WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI

 

Tytuł – „Wegańska spiżarnia”
Autor -Miyoko Schinner
Twarda oprawa, stron 320

follow subscribe - WEGAŃSKA SPIŻARNIA- RECENZJA KSIĄŻKI