PYSZNIE I ZDROWO

ITALIA DO ZJEDZENIA- RECENZJA KSIĄŻKI

ITALIA DO ZJEDZENIA- RECENZJA KSIĄŻKI

Bartek Kieżun znany jako Krakowski makaroniarz ,miłośnik dobrego jedzenia, podróży i architektury, jego najnowsza książka ” Italia do zjedzenia” podbiła moje serce. Bartek zabiera swojego czytelnika w podróż po pięknej Italii, opisuje miejsca które go zachwyciły. Zaczyna od placu targowego Campo Dei Fiori , a kończy na Piazza del Popolo w Rzymie. W książce dzieli się recepturami na pyszne włoskie dania w zależności od regionu możemy tu znaleźć przepis na popularne tiramisu, kasztanowe risotto czy cantuccini wszystko wygląda pięknie i apetycznie.  Italia do zjedzenia to książka, która zostanie ze mną na zawsze i za każdym razem, kiedy będę odbywała podróż do stolicy makaronów będzie moim przewodnikiem.

ITALIA DO ZJEDZENIA RECENZJA KSIĄŻKI 2 768x1024 - ITALIA DO ZJEDZENIA- RECENZJA KSIĄŻKI

Wydawnictwo: Buchmann
Liczba stron: 286
Okładka: Twarda

Książkę możesz kupić tutaj

pobrane - ITALIA DO ZJEDZENIA- RECENZJA KSIĄŻKI

follow subscribe - ITALIA DO ZJEDZENIA- RECENZJA KSIĄŻKI